PRONAĐITE RABLJENO VOZILO PO VAŠOJ MJERI.

Naša ponuda rabljenih vozila sastoji se od Mazda certificiranih i necertificiranih rabljenih vozila.

Potražite logo mazda certificirana rabljena vozila u ponudi kao bi ste bili sigurni da odabirete kvalitetno provjereno vozilo sa svim prednostima koje vam pruža program mazda certificiranih rabljenih vozila.

 

ZAŠTO ODABRATI MAZDA CERTIFICIRANO RABLJENO VOZILO?

NEKE VRLINE DOLAZE S GODINAMA

Ljepota. Karizma. Samopouzdanje. Zrelost... Ili pomalo od svega navedenog. Sve su to vrline koje se stječu godinama. Tako i rabljeni automobil može biti jednako privlačan kao i novi, ali samo pod uvjetom da je netko o njemu brino.
Naš program certificiranih rabljenih vozila omogućava Vam da po vrlo povoljnoj cijeni uživate u snazi, izvrsnosti i performansama visokokvalitetnog rabljenog vozila kao da je novo. Kako? Jednostavno, jer ni jedan parametar kvalitete vozila ne prepuštamo slučaju:

  • Provjera tehničke ispravnosti vozila u čak 66 točaka

Naši mehaničari i električari provjerit će tehniku svakog rabljenog automobila u čak 66 točaka, tako da ni jedan potencijalni izvor problema neće ostati skriven i nezamijećen.
To se ne odnosi samo na motor, sustav prijenosa snage i podvozje, već i na sve električne pomagače te sustave aktivne sigurnosti prisutne u suvremenim automobilima.
Lista provjere tehničke ispravnosti dostupna je na uvid uz svaki naš rabljeni automobil, tako da kupac ima potpuno jasnu sliku o kvaliteti vozila koje kupuje.

  • Provjera stanja karoserije

Temeljita provjera stanja karoserije, kako izvana sa svih strana, tako i u karoserijskim šupljinama, jamči kupcu da neće imati neugodnih iznenađenja s korozijom ili lakom, ali i da je konstrukcija automobila u besprijekornom stanju kada je riječ o pasivnoj sigurnosti, odnosno zaštiti vozača i putnika u slučaju sudara.
Provjera karoserije obavlja se prema posebnom obrascu koji je također dostupan na uvid svakom kupcu.

  • Mazda certifikat za rabljena vozila

Svako rabljeno vozilo čija je tehnička ispravnost provjerena u svih 66 točaka i kod kojeg su uklonjeni svi uočeni nedostaci te ako je njegova karoserija u besprijekornom stanju, dobiva poseban Mazdin certifikat potvrdu da stojimo iza kvalitete tog vozila i za nju jamčimo.
Drugim riječima, Mazda certifikat za rabljeno vozilo znači da rabljeni automobil koji ga posjeduje udovoljava visokim zahtjevima kvalitete koje propisuje Mazda te da kupac može bezbrižno uživati u njemu još dugi niz godina i mnogo kilometara.

  • Mazda jamstvo za rabljena vozila

Uz jasnu sliku tehničke ispravnosti rabljenog vozila jamstvo ne mora biti privilegija isključivo novih automobila. Ovisno o stanju i starosti vozila, kupac dobiva jamstvo u trajanju 6, 12 ili 24 mjeseca od trenutka kupnje rabljenog vozila.
Sve detalje o jamstvima možete pogledati u brošuri ili provjerite kod najbližeg Mazda partnera.

  • Mazda financiranje

Kupnja rabljenog automobila već sama po sebi zbog niže cijene predstavlja povoljniju mogućnost nabavke vozila, što kupcu daje mogućnost odabira većeg, snažnijeg i opremljenijeg automobila nego što bi mu njegov budžet dopuštao kada bi kupovao potpuno novo vozilo.
Uz Mazda finaciranje kvaliteni rabljeni automobil još Vam je dostupniji. Nudimo Vam razne opcije, a na Vama je samo da odaberete za Vas najpovoljniju.

 

DODATNI STANDARDI ZA RABLJENA VOZILA MARKE MAZDA

Ako je rabljeni automobil koji kupujete od nas marke Mazda, možete računati i na dodatne standarde provjere i usluga, koji Vam jamče još mnogo ugodnih trenutaka i kilometara s Vašim limenim ljubimcem.

  • Provjera Mazdinim dijagnostičkim uređajem.

Uz pomoć originalnog Mazdinog dijagnostičkog uređaja najlakše je moguće saznati je li s automobilom sve u najboljem redu. Računalo koje upravlja radom motora bilježi svaki poremećaj koji je signalizirao neki od brojnih senzora, a moguće ih je očitati na dijagnostičkom uređaju.
To mehaničarima uvelike olakšava detektiranje uzroka poremećaja i njegovo uklanjanje. Također, Mazdin originalni dijagnostički uređaj jamči da je u računalu koje upravlja sustavima vozila originalni i najnoviji softwere.

  • Provjera povijesti održavanja vozila.

Mazda je 2005. uvela jedinstveni sustav digitalne servisne evidencije (DSR Digital Service Record) koji prati svako naše vozilo kroz cjelokupnu njegovu povijest.
Sustav na jednom mjestu bilježi svaki posjet ovlaštenom servisu i sve zahvate na vozilu, tako da bilo koji ovlašteni Mazdin partner, bilo gdje u Europi, ima pred sobom cjelokupnu povijest održavanja svakog našeg vozila. Nije potrebno posebno naglašavati da je evidencija urednog održavanja najbolje jamstvo dugogodišnje pouzdanosti svakog vozila.

  • Jamstvo na prohrđavanje do 12 godina starosti vozila.

Svaka nova Mazda dolazi iz tvornice s jamstvom na prohrđavanje karoserije u trajanju 12 godina. Ukoliko je karoserija automobila pri svakom redovnom posjetu servisu provjeravana i o tome postoji zapis, svaka Mazda zadržava 12-godišnje jamstvo na prohrđavanje, bez obzira na to koliko je vlasnika u međuvremenu promjenila.

  • MES - jamstvo mobilnosti do 10 godina starosti vozila.

Dok god je redovno održavana kod ovlaštenog Mazda partnera, a nije starija od 10 godina, svaka Mazda obuhvaćena je besplatnim jamstvom mobilnosti u cijeloj Europi. Ta usluga naziva se MES (Mazda Europe Service) i svakom vlasniku jamči pomoć u slučaju nezgode na cesti; dovoljno je nazvati besplatni telefonski broj 0800 5511.Opseg MES usluga je širok, a najmanje na što možete dobiti je besplatno šlepanje do najbližeg Mazdinog servisa.

Sada kada znate što podrazumijevamo pod pojmom Mazda certificirana rabljena vozila, vjerujemo da imate dobar razlog da pogledate ponudu rabljenih vozila koja nude Mazda partneri.
Visoke standarde koje je Mazda nametnula kao po kvaliteti poznat proizvođač automobila nastojimo primjeniti i na rabljena vozila, čak i ako nisu Mazdini proizvodi. Jer, kvaliteta – a s njom i zadovoljstvo vlasnika – ne temelji se samo na besprijekornom proizvodnom procesu, već i na brižnom održavanju automobila kroz cijeli njegov životni vijek.